09april

Favoritfrukosten…


… just nu stavas YOGHURT. Eller rättare sagt La Fermière. En sagolikt krämig historia med franska rötter som till på köpet förpackas i världens finaste små lerkrus.

Släng in en bra baguette och en god ost i matchen och du har en tur och retur till Paris för sisådär 50 spänn.  Ja tack!

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

Jag heter Lisa..

...och jag har världens bästa jobb. Jag jobbar nämligen med att äta, laga, prata, skriva och styla mat för tidningar, böcker, radio, tv och reklam. I Sverige och utomlands. Vill man placera mig i ett fack så jobbar jag som frilansande matkreatör, matstylist och tv-kock. Det handlar om mat helt enkelt. Mat, smaker, råvaror och sköna möten i köket. Ni förstår väl att jag inte har så många tråkiga dagar på jobbet?  

Vill du veta mer om mig och vad jag gör om dagarna? Spana in recept och få lite inspiration? Eller är du bara nyfiken på om vi kan hitta på något kul ihop?

Fortsätt in på min hemsida så lär du inte bli besviken!

Laga mat som Lisa..

… och gör slut med middags-tristessen! Lisas populära och prisade kokböcker hittar man i tusentals kök världen över. Vill du också ha en Lisa i köket? Klicka dig vidare och bygg ut kokboks-hyllan.

#lisalemke

image1
image1
image1
image1
image1
image1
image1
image1
image1