09april

Äntligen ny kostym!

Ja, här på hemsidan alltså. Efter ett gäng sömniga år har jag fått hjälp av stjärnorna på DH Solutions att mecka ihop den här fantastiska sidan som nu äntligen fått se dagens ljus.

Här kommer du hitta en massa skojigheter i framtiden.  En herrans massa mat såklart men även nyheter i mitt liv, tips, inspiration och inte minst ett gäng sköna recept.  

En sak är säker. Det kommer att hända grejer här på sidan så glöm inte bort att titta in då och då. Finns det något mer du vill se här på sidan? Hör av dig så vet jag!

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

Jag heter Lisa..

...och jag har världens bästa jobb. Jag jobbar nämligen med att äta, laga, prata, skriva och styla mat för tidningar, böcker, radio, tv och reklam. I Sverige och utomlands. Vill man placera mig i ett fack så jobbar jag som frilansande matkreatör, matstylist och tv-kock. Det handlar om mat helt enkelt. Mat, smaker, råvaror och sköna möten i köket. Ni förstår väl att jag inte har så många tråkiga dagar på jobbet?  

Vill du veta mer om mig och vad jag gör om dagarna? Spana in recept och få lite inspiration? Eller är du bara nyfiken på om vi kan hitta på något kul ihop?

Fortsätt in på min hemsida så lär du inte bli besviken!

Laga mat som Lisa..

… och gör slut med middags-tristessen! Lisas populära och prisade kokböcker hittar man i tusentals kök världen över. Vill du också ha en Lisa i köket? Klicka dig vidare och bygg ut kokboks-hyllan.

#lisalemke

image1
image1
image1
image1
image1
image1
image1
image1
image1